YURTPINAR YENİMAHALLE İMAM HATİP ORTAOKULU

Vizyon: Öğrenmenin temel gereksinim olarak kabul edildiği, Her öğrenci velisinin, öğrenciye öğrenme için her türlü fırsatın verildiğinden emin olduğu, Hem öğretenlerin hem de öğrenenlerin birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmanın önemine inanıldığı, Çalışanların gerekenleri yaparken hem kendilerine hem de birbirlerine güven duydukları, Tedarikçilerle karşılıklı güvene dayalı işbirliklerinin oluşturulduğu, Herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çalıştığı, Verilen hizmetlerin sonucunda tüm paydaşların memnuniyetlerinin sürekli yükseldiği bir Yurtpınar Yeni Mahalle İmam Hatip Ortaokulu yaratılması Vizyonuna sahibiz ve bunu tüm paydaşlarımızla paylaşmaya hazırız.

Misyon: Milli eğitim amaçları doğrultusunda; Yurtpınar Yeni Mahalle İmam Hatip Ortaokulu ; bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, öğrencilerin bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, öğrencilerin 21.yüzyılın gereksinimlerine yanıt verebilecek beceriler kazandırmak için vardır.

Başarılar: 2017/2018 Eğitim öğretim yılı "Gennç Bilaller Ezan Okuma Yarışması "Antalya il üçüncülüğü

Saatler: 08.40-14.55 08.40-15.45 (Çarşamba)
Isınma: Klima
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: TUBİTAK 4006
Proje Çalışmaları: TUBİTAK 4006

WEB - https://yurtpinaryho.meb.k12.tr

Adres - Yurtpınar Mah.Atatürk Cad.111 Sk.Aksu /Antalya

Öğretim Şekli :Normal Eğitim Öğretim

Yerleşim Yeri - Yurtpınar Mahallesi

Adres - Yurtpınar Mah.Atatürk Cad.111 Sk.Aksu /Antalya

Ulaşım Belediye dolmuşları ve özel araçlarla. Aksu´dan saat başı belediye dolmuşları hareket etmektedir